LEEF HET GOEDE LEVEN

Urban Villas Aerial

Verken Urban Villas: duurzame appartementen in Amsterdam Noord. Kies uit 173 vrije sector appartementen met het meest groene energielabel, onderscheidende architectuur en riante privé buitenruimtes. Hier woon je midden in een parkachtige omgeving. De perfecte mix van comfort en groen wonen!

Bekijk de 4 gebouwen

3

Bekijk de appartementen

3
Villa Robin nu in verhuur. Ga naar de woningzoeker >
Urban Villas Aerial

Vier opmerkelijke gebouwen
door vier verschillende architecten

Nu in verhuur

Villa Robin

Korthtielens Architecten

Robin is een Villa met 41 appartementen. Ook hier is ieder appartement voorzien van een eigen balkon. Gerenommeerde architectenbureau Korthtielens bedacht het kleurrijke en energieke ontwerp, gecombineerd met moderne architectuur en hoge ramen. Hier profiteren bewoners van een prachtig panoramisch uitzicht op de omgeving.

Binnenkort in verhuur

Villa Kingfisher

Office Winhov

Kingfisher omvat 47 appartementen, elk met een privé buitenruimte. Kingfisher is ontworpen door Office Winhov, wat bekend staat om aandacht voor detail en balans tussen moderne esthetiek en functionaliteit. In Kingfisher geniet je van een ruime entreeruimte als sociaal hart van het gebouw, en een open atrium voor maximale natuurlijke lichtinval.

Binnenkort in verhuur

Villa Nightingale

Bedaux de Brouwer Architecten

In Nightingale vind je 40 appartementen met ruime buitenruimtes. De architect, Bedaux de Brouwer, schetste het tijdloze ontwerp. Van de privébalkons tot het strakke exterieur dat naadloos aansluit. Alles blendt perfect in met de omgeving. Het benadrukt natuurlijk licht en creëert een harmonieuze balans tussen binnen- en buitenleven.

Binnenkort in verhuur

Villa Finch

Marcel Lok Architect

Finch biedt plaats aan 45 appartementen, elk met een eigen balkon, waardoor bewoners een gevoel van openheid en vrijheid ervaren. Villa Finch is ontworpen door Marcel Lok Architect en combineert naadloos moderne architectuur met natuurlijke elementen, wat resulteert in een visueel aantrekkelijk en functioneel gebouw. Hoogtepunten van het ontwerp zijn onder meer een ruime entreehal en een centraal open atrium, waardoor een gemeenschapssfeer onder de bewoners wordt bevorderd.

De appartementen

Elk appartement in Urban Villas is ontworpen met oog voor detail, comfort, stijl, en duurzaamheid. De ruime indelingen, moderne afwerkingen en de integratie met de buitenruimtes zorgen voor een unieke woonervaring. Of je nu kiest voor een gezellige studio of een ruim familieappartement, Urban Villas heeft voor ieder wat wils.

Small Appartementen

Deze compacte 2-kamer appartementen zijn ideaal voor individuele bewoners of stellen. Ze bieden een efficiënte indeling met een open keuken en woonkamer, en een aparte slaapkamer. Deze units zijn ontworpen om een gezellige en praktische leefruimte te bieden in een beperkte oppervlakte.

Specificaties:
64 / 1 slaapkamer / 1 balkon

Medium Appartementen

De 3-kamer appartementen zijn ruimer en geschikt voor kleine gezinnen of professionals die behoefte hebben aan een extra kamer. Deze appartementen hebben een grotere woonkamer en keuken, twee slaapkamers en zijn zo ingedeeld dat elke ruimte optimaal wordt benut.

Specificaties:
73 – 82 / 2 slaapkamers / 1 balkon

PENTHOUSES

Deze luxueuze 4-kamer appartementen zijn de kroon op het project. Met drie slaapkamers, uitgebreide leefruimtes, en grote balkons, bieden ze een ongeëvenaarde woonervaring. De penthouses zijn ontworpen voor maximale ruimte en comfort, met hoogwaardige afwerkingen en een panoramisch uitzicht over de stad.

Specificaties:
120 – 122 / 3 - 4 slaapkamers / 1 balkon

nl_NLNL